Grab A Button

January 30, 2011

Smilingg

Yeahhh ! Aku tersangat sangat happy ! Kenapa ? Sebab 29 Januari 2010 bersamaan dengan semlam dapat meluangkan masa bersama mereka mereka ! heeee :] Dapat peluk , cium dan macam macam lagi dengan mereka yang akan pergi :'( Memang sedih gila tadi masa time nak balik , tapi tapi aku dipeluk , dicium oleh NadhirahHisham ! Ohh , sukaa gila .* Mulut anda akan ditanam baja oleh saya jika anda berkata bahawa saya seorang LESBIAN ! 


Tapi hairan jugak , terserempak dengan ramai budak Badlishah . Belok kanan , jumpa . Belok kiri , jumpa . Pusing depan , belakang pun jumpa . Haiyaa , susah nak bergerak dan terpaksa act seperti orang yang bersopan santun walhal tidak pernah berkelakuan sedemikian rupa ! heee :] Talam dua muka sungguh ! Kau kesah ka ? Tak kan , so kau diam !


Unforgetable moment ialah bila budak budak sakai 3A7'10 berkaroeke sampai tak ingat dunia . HAHA :) Memang tak boleh lupa , tambah tambah bila Izzat Azzim dan Ayman nyanyi lagu duet M.Nasir dengan Mawi - Lagu Jiwa Lagu Rindu . Wahhh , memang hancuq lagu tu dibuat oleh mereka berdua . Masa time chorus lagi laa , tak larat nak gelak kat depa . Dalam bilik karok tu penuh muatan oleh budak budak cerdik :) Tapi tapi ada beberapa orang tidak dapat menghadirkan diri tapi takpa masih lagi happening disebabkan mereka yang gilagila plus sporting gila vavi . Iloveyou all fucking damn much !
Hahaha ;) Aku paling tak tahan masa AlyaaAminuddin main bowling tup tup terjatuh dan TER-baling kebelakang . Masa tu jangan kata kami ja yang gelak , mereka yang berada di situ pun sampai ada yang berguling guling plus ada yang sampai keluar air mata dibuatnya . *hyperbola ahh kau ! Tapi tapi aku tak tipu memang lawak nak mampus time tu . Disebabkan kami main dekat lane yang last sekali , so orang boleh nampak apa yang terjadi masa tu . HAHA ;) Alyaa ohh Alyaa . Tapi takpa , belajar dari pengalaman kan . Geng pakcik dan makcik yang duduk sebelah lane kami tu pun gelak sampai tak maumau . Haiyoo , kesian dia makcik , dah la tu . heee ;)

Masa mula mula sampai macam apa lagi , lain yang dirancang lain yang jadi tapi last last happening jua . Memang tak boleh lupa la moment tu sampai bila bila . Hopefully boleh keluar dan hora hora dengan korang lagi next time . And remember ILYAFDM ! :]

No comments:

Post a Comment